UGREEN začíná rok 2024 vydáním nové řady svých dosud nejschopnějších nabíječek. Nová řada Nexode Pro nabízí ještě více výkonu než dříve. Společnost UGREEN vydala řadu Nexode již v roce 2022 a v posledních několika letech pomalu zlepšuje technologii nabíjení.



Nová řada obsahuje technologii, kterou UGREEN nazývá GaNInfinity. Jedním z dalších velkých předností řady Nexode Pro je to, že obsahuje 11 úrovní ochrany. Nabíječky také nabízejí lepší odvod tepla než dříve, a to navzdory jejich kompaktním rozměrům, s tepelnou ochranou, která pomáhá zajistit, že nabízejí menší riziko přehřátí. K dispozici je také ochrana proti zkratům a přepětí, společně s dalšími technologiemi, aby byly bezpečnější a zároveň poskytovaly maximální výkon.

K dispozici jsou dva různé modely. Schopnější nabíječka UGREEN Nexode Pro 160W, která má čtyři porty. Tři porty USB-C, přičemž hlavní slot nabízí maximální výkon 140 W pro nabíjení M3 MacBooků Pro a podobně. Najdete zde také jeden port USB-A. Pak je tu menší 100W nabíječka Nexode Pro, která má pouze dva USB-C porty spojené jedním slotem USB-A.