Společnost Ring dnes oznámila zahájení prodeje domácího bezpečnostního ekosystému, který zahrnuje celou řadu nových produktů, jako jsou vnitřní/venkovní bezpečnostní kamery a venkovní osvětlení.



Nová kamera Stick Up Cam je kompatibilní s nabíječkou Solar Ring Panel. Tato bezpečnostní kamera je odolná proti povětrnostním vlivům a je navržena pro práci uvnitř i venku. Podporuje 1080p HD video, obousměrný zvuk a má vestavěné pasivní infračervené senzory pohybu s detekcí zón. Modem Stick Up Elite s podporou WiFi funguje také uvnitř i venku, je napájen prostřednictvím standardní zásuvky nebo ethernetového připojení. Je vybaven stejným 1080p videem a obousměrným zvukem spolu s pokročilými pohybovými senzory s detekcí zón.

Ring Beams jsou nové inteligentní světla s LED diodami. Ring Beams jsou světla určené k použití venku, zahrnují noční osvětlení, snímač pohybu a reflektor. Ring Beams spolupracují s aplikací Ring a všemi zabezpečovacími kamerami Ring a domovními zvonky.

Společnost Ring také oznámila, že její profesionální systém zabezpečení domů začne dodávat zákazníkům na jaře roku 2018. Bezpečnostní systém, jehož cena je 199 USD, zahrnuje příslušenství jako základní stanice, kontaktní čidlo, pasivní infračervený snímač a Z-Wave Extender. Zahrnuje také profesionální monitorování 24 hodin denně a 7 dní v týdnu a úložiště videa cloud za 10 dolarů za měsíc.

Zdroj: macrumors.com