Nový snímač teploty od společnosti Nest je od dnešního dne k dispozici. Napájecí čidla jsou navržena tak, aby byly umístěny v různých místnostech v domě, kde sledují, jaká je teplota v místnostech.



Snímače pak nepřetržitě přenášejí tuto informaci do společného termostatu, který reaguje nastavením ústředního topení tak, aby tyto prostory udržovaly na předem určenou teplotu. Nest začala přijímat předběžné objednávky pro tyto snímače teploty již v březnu, ale nyní je prodává přímo z webových stránek. Každý snímač stojí 39 dolarů, nebo 99 dolarů za tři v balení a je dodáván s montážními šrouby na stěnu a baterií, která vydrží až dva roky.

Na jeden připojený termostat je podporováno až šest senzorů a až osmnáct je podporováno v jednom domě.  Zákazníci, kteří si chtějí zakoupit Nest Learning Thermostat nebo Nest Thermostat E, mohou také objednat snímač teploty jako součást balíčku, kde na jeden snímač získáte slevu 20 nebo 10 dolarů ze standardní ceny. Produkty Nest nelze kombinovat se sadou HomeKit společnosti Apple, ale jsou oblíbenými konkurenčními domácími řešeními.

Zdroj: macrumors.com