Společnost Belkin dnes představila certifikovaný 3,5 mm kabel a oznámila, že předběžné objednávky budou možné už ode dnes na internetových stránkách Belkin. Kabel má na jednom konci nabíjecí konektor a 3,5 mm výstup na straně druhé.



Modely iPhone, které postrádají konektor pro sluchátka, lze připojit ke stereu do auta prostřednictvím portu AUX bez potřeby adaptérů. Kabel může být také použit k připojení zařízení iPhone k jiným výrobkům s 3,5 mm vstupy, od domácích reproduktorů až po sluchátka. Tento typ kabelů je k dispozici již několik let, ale verze Belkin je certifikována společností Apple v rámci programu MFi, který byl nedávno rozšířen o specifikace pro tento typ.

Kabel Belkin bude k dispozici ve dvou verzích. Za 1 metr dlouhý zaplatíte 29,99 dolarů nebo za 2 metry dlouhý kus zaplatíte 34,99 dolarů ve Spojených státech, přičemž ceny se budou v různých zemích lišit. Kromě předběžných objednávek na Belkin.com budou kabely k dispozici v příštích týdnech v Apple Store, Best Buy, Target a dalších vybraných prodejcích po celém světě.

Zdroj: macrumors.com