Apple vydal třetí beta verzi watchOS 6.2.5, macOS Catalina 10.15.5, tvOS 13.4.5, iOS a iPadOS 13.5 vývojářům. My se v dnešním článku podíváme na to, co je nové a jak můžete tyto beta verze nainstalovat na vaše zařízení.



tvOS 13.4.5 a watchOS 6.2.5 se zaměřuje spíše na opravy chyb a vylepšení zabezpečení než na nové funkce. iOS 13.5 není překlep – Apple zavedl změnu rozhraní API, což vyžadovalo aktualizaci iOS 13.5, protože používá jinou sadu SDK než iOS 13.4. Dnešní aktualizace tedy zavádí rozhraní API, které umožňuje zdravotním organizacím začít vyvíjet aplikace pro trasování COVID-19, které jej využívají. Jinak obsahuje stejný obsah jako druhá beta verze iOS 13.4.5. iOS 13.5 také opravuje dvě zranitelnosti zabezpečení, které ovlivňují aplikaci Mail. macOS Catalina‌ 10.15.5 zavádí novou funkci správy stavu baterie pro Mac, která je navržena tak, aby prodloužila celkovou životnost baterie a snížila rychlost chemického stárnutí.

iOS a iPadOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

tvOS:

  • Nastavení > Systém > Aktualizace softwaru

watchOS:

  • Aplikace Watch v iPhonu: Moje hodinky > Obecné > Aktualizace softwaru (Apple Watch musí být připojeny k nabíječce a mít minimálně 50% baterie a v dosahu iPhonu).

macOS Catalina:

  • () – Předvolby systémuAktualizace softwaru

Zdroj: macrumors.com