Kromě toho, že dnes analytik Jeff Pu v nové zprávě nastínil svá očekávání ohledně řady iPhone 15, uvedl, že Apple pravděpodobně v roce 2024 vydá dva zajímavé produkty, včetně prvních Apple Watch s micro-LED displejem a levnější AirPods.



Ve výzkumné zprávě pro hongkongskou investiční společnost Haitong International Securities Pu uvedl, že nové špičkové Apple Watch pravděpodobně budou obsahovat větší 2,1palcový micro-LED displej měřený úhlopříčně, což by umožnilo vyšší jas ve srovnání se současnými modely Apple Watch s OLED displeji. Tento model by pravděpodobně byl novou verzí Apple Watch Ultra, která byla vydána loni v září a má 1,92palcový displej.

Pu dále označil levnější AirPods jako „AirPods Lite“, ale je nepravděpodobné, že by Apple tento název skutečně používal. Řekl, že tyto AirPods budou mít nižší cenu, aby mohly konkurovat bezdrátovým sluchátkům od jiných společností, ale nesdělil žádné další podrobnosti. Pu má smíšené výsledky, pokud jde o předpovídání budoucích plánů společnosti Apple, a o těchto podrobnostech AirPods a Apple Watch se dříve neříkalo, takže tyto informace ještě nejsou zdaleka jisté.