Značka Beats společnosti Apple v průběhu let navázala řadu spoluprací s módními návrháři, umělci a dokonce i Disney. Nyní se Beats spojil se společností Minecraft a vytvořil speciální edici sluchátek Beats Solo 4 k 15. výročí hry.



Funkčně se jedná o stejná sluchátka Beats Solo 4, která byla představena před několika měsíci, ale obsahují jedinečný design s tématikou Minecraft s textovým logem Minecraft na horní části čelenky a neonově zelenými pixelovými vzory Minecraft a akcenty. Dokonce i ikonické tlačítko s logem Beats „b“ pro ovládání médií je v neonově zelené barvě a na vnitřní straně čelenky je skrytá neonově zelená čára.

Značka Minecraft se objevuje také na pouzdru pro sluchátka Solo 4 s logem Beats a pixelovými vzory Minecraft v neonově zelené barvě na předním panelu. Stejně jako u standardních verzí sluchátek Solo 4 se nylonové pouzdro otevírá na zip, aby umožnilo zasunutí složených sluchátek a uvnitř jsou malé kapsičky na přiložené kabely USB-C.

Při zakoupení sluchátek Beats získají zákazníci také jedinečný kód, který lze v Minecraftu vyměnit za položku ve hře.

Beats Solo 4 podporují Bluetooth, personalizovaný prostorový zvuk a další. Nabízejí až 50 hodin výdrže baterie při připojení přes Bluetooth a rychlé nabíjení vám poskytne až pět hodin přehrávání za pouhých deset minut nabíjení. Není zahrnuto žádné aktivní potlačení hluku, ale design pomáhá blokovat slušné množství okolního zvuku. Sluchátka nabízejí také podporu pro párování jedním dotykem, automatické nastavení napříč zařízeními přes iCloud nebo Google a podpory pro služby Apple Find My a Android ‌Find My‌ Device.