iOS-9-jailbreak-teaser-220x161Apple ve čtvrtek vydal iOS 9.3.4, který obsahuje důležitou bezpečnostní aktualizaci. Mimo jiné se Apple rozhodl vydat další verzi iOS 9 z jednoduchého důvodu a to je zabránění jailbreaku. Určitě jste zaznamenali aféru s únikem hesel díky jailbreaku.



Od vydání iOS 9.3.4 uběhlo jen pár dní, velmi známý iOS hacker a vývojář Luca Todesco zveřejnil na svém Twitter účtu obrázky z jailbreaku tohoto 9.3.4. Oprava bezpečnosti v iOS 9.3.4 neznamená, že Apple opravil všechny bugy a bezpečnostní díry, které se nachází v této verzi systému.

Luca-Todesco-iOS-9.3.4-jailbroken

Todesco se nyní zúčastňuje konference DEF CON, která je známá tím, že se jedná o jednu s největších běžících hacking konferencí na světe. Odtud právě pochází Todescův tweet s obrázkem jailbreaku. Pro fanoušky jailbreaku máme smutnou zprávu, nevypadá to, že Todesco se bude chtít podělit se svým softwarem na jailbreak. Již několikrát v minulosti sdílel obrázek jailbreaku. Je tedy jisté, že jailbreak oficiálně Todescem nebude vydán, ale bude použít jen pro osobní účely.

Zdroj: idownloadblog.com