apple_logo_mask__1440x1440_by_shraknerJako vždy jsme se na začátek dozvěděli řadu důležitých statistik a novinek, ohledně společnosti Apple a služeb, které nabízí. Tim Cook uvedl několik důležitých čísel, které budou rozhodovat o dalším soustředění společnosti. Začal tím, že populární hudební služba Apple Music má již přes 17 milionů platících odběratelů.



Apple Music je pro společnost důležitý bod, díky kterému získává na svou stranu desítky populárních autorů, kteří společnosti pomáhají jak v propagaci samotných produktů, tak jejich vylepšovaní a hledání nových cest, jak udělat z Apple Music ještě větší trhák. Cook dále zmínil iTunes Festival.

Snímek obrazovky 2016-09-07 v 19.06.55 (2)

Další statistiky se týkali virtuálního obchodu s aplikacemi. App Store je čím dál tím více populárnější a denně na něj přichází nejen noví zákazníci, ale i samotní vývojáři. Na App Store se již stáhlo více než 140 miliard aplikací, což je za relativně krátkou dobu co App Store funguje pravdu gigantické číslo.

Snímek obrazovky 2016-09-07 v 19.08.20 (2)Díky tomuto obrovskému číslu jsou také nejpopulárnější herní zařízení právě produkty Apple. A není se čemu divit. Google se svým Google Play totiž nemůže App Store momentálně konkurovat.

Snímek obrazovky 2016-09-07 v 19.08.27 (2)

Další velkou novinkou je také spojení společnosti Apple a populární japonské herní společnosti, Nintenda. Díky této spolupráci se budeme moci dočkat na iZařízeních nových titulů, včetně stále populárního Maria!

Snímek obrazovky 2016-09-07 v 19.10.20 (2)Hra pro iOS je speciálně navržená pro mobilní zařízení a díky tomu se bude hrát opravdu skvěle. Hru navíc budete moci hrát proti svým přátelům, jelikož hra sdílí statistik od ostatních hráčů. Pro většinu z nás to tedy bude další výzva jak svým kamarádům dokázat, že jsme ve hraní her prostě lepší.