apple keynote 2016 event icon ikonaUž 7. září vás budeme formou pravidelných článků informovat o celkovém dění na letošní keynote akci, kde má Apple představit hned několik produktů. Server 9to5mac proto přišel se zajímavým seznamem s produkty, na které můžeme čekat.



iPhone 7 a iPhone 7 Plus

Snad jistý produkt, kterého se každoročně dočkáme v tuto dobu. Letošní model by neměl dostat téměř žádné designové novinky, ovšem po stránce funkcí a hardwaru to tak zlé nebude. Očekává se tedy odstranění 3,5mm jacku pro sluchátka a výrazné vylepšení fotoaparátů – v případě Plus modelu dokonce duální fotoaparát.

airpods-iphone-7-renders náhled

Apple Watch 2

Poměrně málo se spekulovalo o druhé generaci Apple Watch, přesto bychom se ji dočkat měly. Podle malého množství úniků tedy víme, že stejně jako u iPhonu nedojde k výrazné změně designu. To ale vynahradí nový GPS čip, díky kterému by hodinky by mohly být o něco samostatnější a nemusí tak být závislé na iPhonu. Unikl i snímek větší baterie pro 42mm model.

MacBook Pro

Začátkem roku jsme se mohli poměrně často setkat s úniky ohledně MacBooku – ten měl být podle některých představen už na vývojářské konferenci WWDC. Hlavní novinkou by přitom měl být OLED panel s možností si tak upravit funkční klávesy a poté jeho design. Dokonce se spekulovalo i o USB-C portech.

macbook-pro-concept1

iOS 10, macOS Sierra, tvOS 10, watchOS 3

Nejnovější verze všech operačních systémů jsme se dočkali už letos na WWDC, ovšem stále nejsou pro širokou veřejnost dostupné – to by se mělo změnit na letošní keynote, respektive na jejím konci. Tyto verze přinesly opět spoustu novinek a vzájemně spolu spolupracují.

ios_10_náhled