dji logo iconDJI dnes oznámil svůj nový Mavic Pro, ten je zároveň nejmenším dronem od této firmy. DJI Mavic Pro je navržen tak, aby byl kompaktní a skladný ke snadnému přenesení např. v batohu. Dron je velký jako větší lahev na pití. Obsahuje stabilizovaný 12-megapixelový fotoaparát, který je schopen zachytit 4K videa ve 30fp.



Pět kamer, GPS a GLONASS navigační systém, ultrazvukový dálkoměr a 24 výpočetních jader s orientací na plánování trasy dronu. Je možné se vyhnout překážce při letu 22 mil za hodinu, ale také schopenosti dosažení maximální rychlosti 40 mil za hodinu.

dji mavic pro droneOvladač pro Mavic Pro má tentokrát už se zabudovaným LCD displejem, takže nemusíte nutně připojovat k ovladači iPhone nebo iPad pro náhled z kamery, ale tato možnost u ovladače je i tentokrát, podobně jako u dřívějšího dronu Phantom.

dji mavic pro dronePředprodej byl spuštěn na webové stránce DJI cena je 24.000,- Kč s ovladačem, 18.000 bez ovladače, přídavná baterie 2.100,- Kč.

dji mavic pro dronePokud budete chtít kompletní balíček, tak zaplatíte 31.290,- Kč za dvě baterie, další vrtule, nabíjecí stanici, adaptér, nabíječku do auta a batoh. Mavic Pro bude prodávat svůj dron i prostřednictvím společnosti Apple na Apple.com, takže se můžeme těšit na tento dron i na Apple.cz.

dji mavic pro drone

Zdroj: macrumors.com