apple_logo_mask__1440x1440_by_shraknerWoodcessories je relativně nová společnost, která se zaměřuje na dřevěné kryty pro iPhone, iPad, Apple Watch a také pro Mac. Jak již název společnosti napovídá, tak všechny doplňky jsou vyrobeny z přírodního dřeva. Je to krásný způsob, jak dodat svému Apple zařízení na výjimečnosti.



K dispozici jsou čtyři provedení, a to z ořechového, javorového a třešňového dřeva a z bambusu. Woodcessories nejsou jen krásné doplňky pro Vaše Apple zařízení, ale společnost také myslí na ekologii a zavázala se, že za každý pokácený strom vysadí jeden nový.

Na veletrhu IFA 2016 měla společnost poměrně velký stánek se svými výrobky, který přitáhl mnoho návštěvníků. Obzvlášť zajímavý byl dřevěný náramek pro Apple Watch. V současné době společnost prodává své výrobky pouze na území Evropy a svůj největší obchod má v Německu. Postupem času plánují expandovat také do USA. Podobné firmy s ručně vyráběnými dřevěnými kryty nabízejí své výrobky za přemrštěné ceny, ale u Woodcessories je naleznete za daleko příjemnější ceny. Cena krytu pro iPhone je 29,90 Euro (810,- Kč).

woodcessories_2

Zdroj: phonearena.com