Steve-Jobs-was-still-working-on-TV-after-stepping-down-as-CEOI v tento okamžik je velice těžké říct, jestli společnost Apple pracuje na vlastní televizi, nebo lze pouze o fámu. Jediné co víme je fakt, že se kalifornský gigant již několik let snaží nabourat to televizního průmyslu, ale zatím nebyl schopný vytvořit natolik zajímavé nabídky, aby se tento plán uskutečnil.



Podle nové zprávy od jednoho z reportérů, kteří byli Jobsovi dobří přátelé a se svými nápady se jim často svěřoval jsme se ovšem dozvěděli, že Steve Jobs pracoval na tomto televizním projektů i poté, co odešel ze své ředitelské funkce kvůli nemoci.

Walt Mossberg (technický novinář a dlouholetý přítel Jobse) také řekl, že mu v noci Steve volal s tím, že ze své funkce odchází a společnost přenechává Timu Cookovi. Dále také tvrdil, že přišel na to, jak z Apple TV udělat revoluční produkt, ale bylo již příliš pozdě na to, aby to Mossbergovi ukázal, protože Jobsova nemoc byla v příliš pokročilé fázi.

Zdá se tedy, že i po odchodu měl Jobs stále hlavní slovo a jeho hlavní soustředění se zaměřovalo právě na projekt Apple TV. Přišel totiž prý na způsob, jak vytvořit dokonale integrovaný televizor od Apple a ne jen další hloupou krabičku. Práce ovšem nedopadla dobře a nevznikl z ní žádný výsledek.

Zdroj: phonearena.com