watchApple představil nový iPhone 7 a hodinky Apple Watch Series 2 s voděodolností. V případě Apple Watch to znamená, že je můžete nosit opravdu všude. Server Wall Street Journal provedl test těchto dvou zařízení, jak si obstojí pod vodou.



Oba produkty mají různé typy voděodolnosti s různými limity. Zařízení iPhone 7 není narozdíl od Apple Watch konstruováno pro potápění se v bazénu. Chytrý telefon je konstruován tak, aby vydržel 30 minut v hloubce 1 metr bez proniknutí vody. Proto není dobré s tímto zařízením plavat. Test plavání v bazénu iPhone 7 přežil, proto se nemusíte bát běžného polití vašeho chytrého telefonu nebo náhodného zmoknutí v dešti.

Test hodinek Apple Watch Series 2 dopadl dobře. Hodinky jsou konstruovány tak, aby jste se s nimi mohli potápět do 50 metrů. Nové Apple Watch obsahují cool funkci, která vám řekne, že se ve vaších hodinkách nachází voda. Hodinky obsahují reproduktor a proto je potřebné dostat vodu ven. Musíte tedy korunkou otáčet dokud se všechna voda nedostane ven.

https://https://www.youtube.com/watch?v=ScZ4Gnx68nw

Zdroj: wsj.com