Oficiální televizní aplikace firmy Apple se objevila u některých majitelů Apple TV čtvrté a páté generace ve Spojeném království, ve Francii a v Německu, téměř rok poté, co společnost Apple původně oznámila službu v USA.



Televizní aplikace nabízí snadný způsob sledování vašich oblíbených filmů a televizních pořadů na jednom místě. Má za cíl pomáhat uživatelům objevovat nový televizní a filmový obsah nabídnutím doporučení na základě toho, co předtím sledovali. Služba synchronizuje obsah do icloudu tak, aby mohli uživatelé pokračovat tam, kde přestali na jiných zařízeních, prostřednictvím doprovodné TV aplikace.

Více než 60 kanálů podporuje americká verze televizní aplikace, ale s rozšířením o nové země společnost Apple přidává i podporu dalších kanálů, například ITV, Channel 5 a BBC iPlayer v USA. Televizní aplikace společnosti Apple je k dispozici ve Spojených státech od prosince roku 2016. V září Apple vydala aplikaci Apple TV v Kanadě a Austrálii a oznámila, že přinese aplikaci do Francie, Německa, Švédska, Norska a Spojeného království koncem roku.

https://twitter.com/BrianKSaxon/status/939129809225035778

Zdroj: macrumors.com