James Howells, tak se jmenuje britský programátor, který těžil v roce 2009 Bitcoiny a neměl jich zrovna málo. Programátor vytěžil 7500 Bitcoinů, ale přítelkyně mu to potom zatrhla, protože notebook byl moc hlučný. Dnes by tyto vytěžené Bitcoiny měli hodnotu 130 milionů dolarů, tedy 2,8 miliardy korun.



Jednoho dne James vyhodil pevný disk i s Bitcoiny, ale už v roce 2013 začal tohoto činu litovat. Mimochodem tehdy se vyšplhal Bitcoin na 1000$. Nešťastník se čtyři roky po vyhození hardisku vydal na smetiště, ale je jasné, že hledání je téměř zbytečné, navíc by musel být pevný disk stále funkční, prozradil pro The Guardian.

Začít obchodovat můžete snadno prostřenictvím peněženky Coinbase, kde si zakoupíte měnu bitcoin, třeba jen za 500,- Kč. Není pravdou, že si musíte koupit jeden celý bitcoin. Navíc přes tento odkaz získáte zdarma 10$.

AppleNovinky.cz jsou součástí bitcoinové komunity. Více se můžete dočíst v našem článku. Veškeré prostředky z podpory investujeme zpět do našeho magazínu a nezůstanou nikomu v kapse. Zároveň vždy zveřejníme věnovanou částkou, poděkováním a jaká bude další cesta věnované částky do peněženky magazínu.

BTC adresa magazínu AppleNovinky.cz1JmavnAsEbeJLRYHdB8t1dZNQCykQHNEQ8