13.1.2018 byl významný den pro Bitcoin, ten totiž překročil 16,8 milionů vytěžených Bitcioinů, přesně tato částka totiž představuje 80% z celkového jejich počtu. Vytěžit se může už jenom 20%, tzn. 4,2 milionů Bitcoinů.



To však nepůjde tak snadno, protože aktuálně těžaři dostávají částku 12,5 BTC za jeden vytěžený blok, ale za každý 210 tisíc vytěžených bloků se odměna sníží o polovinu, tedy 6,25 BTC za jeden blok, k tomu by mělo dojít v červnu 2020. Celkový počet Bitcoinů je 21 milionů.

Hodnota Bitcoinů by měla stoupat i v budoucnu, protože bude jednoho dne kompletně vytěžen, ale kdy to bude je spíše věštění ze skleněné koule.

Vážíme si podpory čtenářů a chcem i nadále dávat přednost samotným čtenářům, před ziskem ze zahlceného webu plného reklam.

Začít obchodovat můžete snadno prostřenictvím peněženky Coinbase, kde si zakoupíte kryptoměnu bitcoin, třeba jen za 500,- Kč, navíc snadno prostřednictvím platební brány na kartu Visa a MasterCard. Není pravdou, že si musíte koupit jeden celý bitcoin. Navíc přes tento odkaz získáte zdarma 10$.

BTC adresa magazínu AppleNovinky.cz1JmavnAsEbeJLRYHdB8t1dZNQCykQHNEQ8

LTC adresa magazínu AppleNovinky.cz: LZJBM4w8g4jxA8KUoV91wKEbfjy3afR4LW

 

 

Děkujeme za podporu.