Pokud máte poškozený iPhone 6 Plus, který je vhodný pro výměnu celého zařízení, může společnost Apple váš telefon vyměnit za nový do března podle interního dokumentu, který je dnes zveřejněn autorizovaným poskytovatelům služeb Apple.



Apple výslovně uvádí, že „objednávky na kompletní servisní opravu některých modelů iPhone 6 Plus mohou být nahrazeny novým telefonem až do konce března 2018.“ MacRumors tuto zprávu potvrdil s tím, že zdroje zůstaly anonymní. Apple neurčuje, kterých modelů iPhone 6 Plus se to týká, ani neposkytuje důvod pro výměnu, ale pravděpodobně se týká nedostatku náhradních baterií pro iPhone 6 Plus.

„Apple a většina autorizovaných poskytovatelů služeb společnosti Apple mohou nahradit displej, baterii, reproduktory, zadní kameru nebo Taptic Engine, zatímco defektní konektor blesku, vadná logická deska a většina ostatních oprav jsou obecně způsobilé pro výměnu celého zařízení,“ řekl zdroj. To, zda je telefon vhodný pro výměnu se může lišit v závislosti na přesném poškození zařízení iPhone a výsledcích diagnostických testů společnosti Apple. Podporu společnosti Apple můžete kontaktovat na webu nebo naplánováním schůzky v Genius Bar.

Zdroj: macrumors.com