Na veletrhu Consumer Electronics Show v Las Vegas tento týden předvedl Hulu přepracované uživatelské rozhraní, které v blízké budoucnosti uvede do své streamingové služby.



Hlavním prvkem v upraveném rozhraní bude nový televizní průvodce navržený tak, aby pomohl uživatelům Hulu najít to, co by je mohlo zajímat. Podle TechCrunch bude dostupný pomocí ikony blesku v hlavní navigační liště. Jakmile kliknete, přejdete do rozhraní, které se podobá kabelové televizi s informacemi o televizi, která právě vysílá. Vedle tohoto televizního průvodce představí společnost Hulu funkci Stop Suggesting, která umožňuje trvale odstranit z doporučení Hulu ta vysílání, která nechcete sledovat.

Také vám umožní odstranění položek z historie sledování. Hulu také plánuje vložit nástroj, který vám umožní ručně označit show jako sledované, což může být užitečné při sledování Hulu show nebo pro zimní olympijské hry. Planované změny rozhraní přišly ve chvíli, kdy společnost dosáhla nového milníku – 17 milionů zákazníků, což je o 5 milionů více, než v roce 2016.

 

Zdroj: macrumors.com