Incase dnes oznámila brzké uvedení prodeje pouzdra IconConnected Power Sleeve pro MacBook Pro, který je navržen tak, aby chránil a zároveň nabíjel nejnovější notebooky společnosti Apple.



Power Sleeve obsahuje vestavěnou baterii 14 000 mAh s portem USB-C a nabíjecím kabelem USB-C. Kromě toho, že je možné nabíjet MacBook Pro, obsahuje Power Sleeve port USB-A, který lze použít k nabíjení iPhonů, iPadů a dalších zařízení. Podle Incase je Power Sleeve schopen nabíjet více než jedno zařízení, například MacBook Pro a zařízení s menšími bateriemi, jako je iPhone a iPad. „Již více než 20 let společnost Incase vytváří inovativní řešení, která uživatelům Apple poskytuje lepší zkušenosti díky dobrému designu a skvělou ochranou MacBooku,“ řekl Paul Okui, viceprezident společnosti.

„S pouzdrem IconConnected můžete zařízení bezpečně přemístit. Je to rafinované silné pouzdro navržené tak, aby vyhovovalo vyvíjejícím se požadavkům dnešních uživatelů MacBooku Pro.“, uvedl Paul Okui. Nabíjecí pouzdro bude k dispozici pro 13-palcový a 15-palcový MacBook Pro s porty USB-C. K dispozici bude ve třetím čtvrtletí roku 2018 za cenu 199,95 USD.

Zdroj: macrumors.com