Kohler na CES 2018 tento týden představil kolekci nových inteligentních kuchyňských a koupelnových produktů založených na nové platformě Kohler Konnect, která je sama o sobě založena na technologiích cloud zaměřených na internet.



Společnost Kohler uvedla webu MacRumors, že její bezkontaktní kuchyňský kohoutek Sensate a sprchový systém DTV+ budou prvním produktem Kohler Konnect, které budou podporovat Apple HomeKit pro inteligentní domácí příslušenství. Sensate vám umožňuje zapínat a vypínat vodu nebo dávkovat vodu na určitý objem, například na šálek o objemu 230ml nebo velkou nádobu, pomocí jednoduchých hlasových příkazů nebo interakcím založených na pohybu.

Sensate také sleduje vaši spotřebu vody a umožňuje sledovat spotřebu pomocí doprovodné aplikace Kohler Konnect. Sprchový systém DTV+ vám umožní větší požitek ze sprchování. Aplikace Kohler Konnect umožňuje například vytvářet a spravovat předvolby pro zvuk, vodu, páru a osvětlení. Kompatibilita HomeKit by měla umožnit, aby byly oba produkty kontrolovatelné pomocí aplikace Siri nebo Domácnost v iPhone, iPad a Apple Watch.

Mezi další nové produkty společnosti Kohler, které jsou integrovány s platformou Kohler Konnect, patří zrcadlo Verdera se zabudovanou Amazon Alexa, inteligentním záchodem Numi, záchodem PureWarmth a technologií PerfectFill pro vany. Kohler uvedl, že Verdera zrcadlo s Amazon Alexa bude k dispozici od března 2018 ve Spojených státech. Ostatní nové produkty Kohler Konnect budou k prodeji během letošního roku. Ceny zatím nebyly zveřejněny.

Zdroj: macrumors.com