Na letošním veletrhu Consumer Electronics představil Western Digital několik skvělých nových produktů WD i SanDisk, včetně nových aktualizací softwaru a ultramoderního flash disku.



Nový WD My Passport Wireless SSD je vybaven bezdrátovým připojením umožňujícím přenášet fotografie zachycené na zařízeních, jako jsou drony nebo kamery bez nutnosti kabelu. Je vybaven robustním krytem, ​​rychlostí čtení až 309 MB/s, 10hodinovou životností baterie a vestavěnou SD čtečkou karet, což je skvělá volba pro použití na cestách. Zařízení má také tlačítko, které iniciuje převody obsahu a slouží jako napájecí zdroj pro nabíjení vašich zařízení pomocí integrované 6 700 mAh baterie.

Je k dispozici v kapacitách od 250 GB do 2 TB, přičemž ceny se pohybují od 250 dolarů za model 250 GB až 800 dolarů za 2TB model. Společnost Western Digital uvedla i SanDisk Extreme Portable, malý kapesní SSD s kapacitou až 2TB a rychlostí čtení 550 MB/s. Je vybaven IP55, takže je odolný i proti lehkému dešti a prachu. Ceny za SanDisk Extreme Portable SSD začínají na úrovni 99,99 dolarů pro verzi 250 GB a až 700 dolarů pro 2TB.

Zdroj: macrumors.com