Indiegogo představil radiopřijímač MUZEN OTR. Ten vypadá jako malé rádio ze dřeva, vytvořené  před deseti lety. Uvnitř je však vybaven velmi moderně, má Bluetooth a FM reproduktor.



MUZEN OTR je stolní rádio, které kombinuje tradiční design s moderními technologiemi. Je z růžového dřeva a nabízí až 10 hodin hraní na jedno nabití. Každé rádio je dodáváno s cestovním pouzdrem, látkou na údržbu, kabelem USB, nálepkami a dalšími doplňky. Mezi ty patří vodotěsné pouzdro, gumové pouzdro s liškou a dřevěný stojan. Unikátní design MUZEN OTR není jediná věc, která ho dělá zvláštním. Rádio bylo také vytvořeno jako pocta pro Radio Caroline, britskou rozhlasovou stanici, která začala vysílat v roce 1964.

Ta byla považovaná za pirátskou rozhlasovou stanici během většiny své rané existence. Radio Caroline původně vzniklo jako způsob, jak obejít nahrávací společnosti a ovládat populární hudební vysílání ve Velké Británii. Tvůrce MUZEN OTR, pětinásobný vítěz CES Innovation Awards – Dejun Zeng, poskytne 10 procent z prodeje MUTEN OTR Rádiu Caroline, aby mu pomohl s náklady na vysílání. Také každý kupující MUZEN OTR obdrží  balíček se suvenýry Radio Caroline.

Od unikátního designu až po jeho překvapivě ostrý zvuk toto rádio rozhodně stojí za zvážení, obzvláště pokud jste fanouškem rádia Caroline nebo old-school rádia.
Po uvedení se bude MUZEN OTR prodávat za 89 dolarů. Prostřednictvím společnosti Indiegogo ho můžete získat za 69 dolarů plus poštovné. Odhadované dodání je plánováno na březen.

https://youtu.be/WPkymNolsXw

Zdroj: appadvice.com