Fire and Fury: Inside the Trump White House je oficiálně k dispozici prostřednictvím aplikace Amazon Kindle na iPadu, iPhone i dalších zařízení za 15 dolarů. K dispozici je i pro nákup prostřednictvím iBooků.



Za tímto kontroverzním názvem stojí oceněný autor Michael Wolff, který podrobně popisuje celý první rok prezidentství Donalda Trumpa. Wolff získal spoustu ocenění za svou práci v minulosti, zatímco sloužil jako redaktor pro GQ, USA Today, The Guardian a další.

Jak stáhnout Fire and Fury:

  • Nejprve budete potřebovat aplikaci Amazon Kindle, která je zdarma k dispozici v App Store.
  • Navštivte tuto stránku na Amazonu a klikněte na tlačítko „Kup teď“
  • Vyberte, na které zařízení budete chtít dodat Fire and Fury: Inside the Trump White House
  • Krátce poté vám bude doručen přes bezplatnou aplikaci Amazon Kindle.

Ve čtvrtek vyslali právní zástupci prezidenta Trumpa dopis Wolffovi, ve kterém požadoval, aby kniha nebyla vydána. Datum vydání knihy bylo poté pouze přesunuto, a to k dnešnímu dni v 9 hodin východního času předtím, než by mohlo dojít k jakékoli právní akci. Aplikace Amazon Kindle nabízí celou řadu způsobů, jak si vychutnat obsah, který zahrnuje časopisy, romány a další. iBooks je k dispozici na iPhone, iPadu a Macu se synchronizací iCloud ho můžete mít ve všech zařízeních. S Carplay a Audiobooks můžete také číst knihy v autě.

Zdroj: 9to5mac.com