Do naší redakce jsme si zakoupili nové Apple Watch Nike+ 3. generace. Chtěli bychom se s vámi podělit o první dojmy a sdělit vám, že chytré hodinky jsou opravdu perfektní a doporučujeme je všem lidem, kteří nad nimi uvažují!



 

 

Párování

Jako první nás uchvátilo velice rychlé párování, které zvládne naprosto každý! Stačí na hodinky pouze namířit váš fotoaparát a párování je hotové. Ti, kteří si myslí že hodinky jsou spárované pomocí bluetooth a budou brát ještě více baterie ve vašem telefonu tak se pletete.

Režim Aktivita

Režim aktivita je jedna z nejlepších funkcí na Apple Watch. Motivují vás k pohybu, který je pro vaše tělo velmi důležitý! Režim obsahuje třídílný kruh, který vám ukazuje chůzi, pohyb, a stání. Daný denní kruh, se musíte snažit splnit a každý den se vám znovu restartuje. Díky této funkci se udržíte v pohybu!

Zprávy a Volání

Tato funkce vám velice usnadní život, když jste člověk který má minimálně 20 zpráv za hodinu a už máte plné zuby stálého vytahování telefonu, hodinky jsou pro vás skvělé řešení. Vše co se stane na telefonu se vám zobrazí na hodinkách a jste o všem kontaktováni a váš telefon může být pořád schovaný. Na hodinkách můžete i telefonovat a odepisovat hlasem.

Odolnost vůči vodě!

Po 3 dnech jsme se konečně odvážili Apple Watch vzít i do sprchy. I když jsou hodinky vodotěsné tak jsme se báli je ve vodě vyzkoušet ale nemusíte se vůbec bát. Hodinky jsou vodě odolné do 1 metru.

Doufáme že jsme vám navodili chuť na nové Apple Watch a tímto článkem odpověděli dotazy, které jste mohli mít. AppleNovinky vám přejí šťastný nový rok!

Nejlepší aplikace, kterými své nové miláčky vybavit naleznete zde