Kamery telefonů jsou stále lepší. Jeden pár si nechal natočit celé svatební video pomocí iPhone X – a výsledky jsou naprosto působivé. Shibani Sanghvi a Jay Bhagat se vzali v Pune a Jodhpuru v Indii v listopadu.



A zatímco filmová a fotografická společnost Recall Pictures zachytila extravagantní a krásnou svatbu pomocí fotoaparátu na iPhone X, svatební video páru bylo obzvláště jedinečné: Recall jej natočil také pomocí iPhone X. Můžete se podívat na některé z ohromujících výsledků níže.

https://youtu.be/uTsiuxAMc-4

Video je skvělým příkladem fotografické a filmografické síly iPhone X. Nicméně Recall Pictures tvrdí, že je to také první svatební video natočené na iPhone X. Není to poprvé, kdy iPhone skončil v rukou svatebních fotografů. Již jste mohli vidět nádherné svatební videa natočené na iPhone 7 (video níže) a krásné svatební fotografie pořízené iPhone 8 Plus.

Díky lepší technologii fotoaparátů se telefony stále více stávají nástroji pro profesionální fotografy a filmaře. Zařízení Apple, které mají pravděpodobně jedny z nejlepších fotoaparátů na trhu, se dostaly do popředí. V dubnu 2017 hlavní vydavatelství časopisu Condé Nast odhalilo, že na obálce byly snímky pořízené právě iPhone 7 Plus. Ostatní časopisy, například Billboard a Bon Appétit, použily i iPhone pro titulní fotografie i pro obsah časopisů. S vydáním zařízení iPhone X, které je vybaveno nejmodernějším fotoaparátem, není pochyb o tom, že telefony Apple budou i nadále využívány k různým kreativním a uměleckým snahám.

Zdroj: idropnews.com