Analytik Ming-Chi Kuo ze společnosti KGI Securities často přináší informace od dodavatelů z Asie. Nově popisuje specifikace a cenové rozpětí příští generace telefonů iPhone. Letos se totiž máme dočkat kromě nových nástupců iPhonu X, tedy iPhonu 11 a 11 Plus, takže 6,1″ iPhonu, který by mohl být označen jako SE (nebo 9), ale potvrdit to zatím nikdo nemůže, protože by se v případě SE jednalo o velký rozdíl v rozměrech ve srovnání se 4″.



Nový 6,1″ iPhone s LCD displejem

Nový:

• Tchajwanští výrobci Pegatron, Foxconn a Wistron budou klíčovým tvůrci 6.1″ iPhonu z 60 procent, 30 procent a 10 procent EMS .
• Japan Display dodá přibližně 70 procent LCD panelů pro 6.1″ iPhone. Zvěsti naznačují, že Apple použije šestipalcový plnoaktní LCD displej od Japan display, který vyžaduje na všech čtyřech stranách extrémně tenké 0,5 mm rámečky

Zopakoval:

• Téměř plná obrazovka bez domácího tlačítka a zářezu pro senzory TrueDepth
• 3D snímání pro Face ID a Animoji
• Jednobuněčná baterie s kapacitou 2850-2950 mAh, o 8,5% větší než stávající iPhone X. Zvýšená kapacita bude výsledkem menší základní desky s ohledem na výrobní vývoj
• Nižší cenova: od 700 do 800 USD ve Spojených státech
iPhone 11 a 11 Plus
Podle Kua, druhá generace iPhone X a větší Plus verze 6,5″ (nazvaná jako 11), bude mít zvýšenou kapacitu na 4 GB pamětí RAM. Není překvapením, že vzhledem k její větší fyzické velikosti se očekává, že iPhone X Plus bude mít až o 25 procent vyšší kapacitu baterie 3 300 až 4 400 mAh oproti iPhonu X.
Zdroj: macrumors.com