Pořizujete MacBook, ale bojíte se, že přechod na USB-C bude příliš bolestivý a budete si těžko zvykat nebo to dokonce „nedáte“? Firma Hyper se zabývá tím, aby váš MacBook dokázal připojit všechny periférie, které byste mohli potřebovat.



 

Firma Hyper se postará o to, aby i z MacBooku bylo zařízení se čtečkou karet, Ethernetem, USB 3.0, USB-C a dalšími porty. Jejich huby vypadají velmi dobře a naleznete je vždy v barvě svého Macu. Přechod na nový MacBook tak nebudu nijak rapidní změnou. Jen je dobré říci, že toto příslušenství není uplně levné a protože dobře vypadá i funguje, budete si muset připlatit.

Sám jsem nad nákupem Hyper Drivu uvažoval při nákupu MacBooku Pro. Po pár dnech a nákupu Lacie USB-C disku s kapacitou 2TB a USB-C na Lightning kabelu, jsem zjistil, že mi stačí jediná redukce USB 3.0 na USB-C, kterou nosím na klíčích. Stačí na připojení flash disku, když je potřeba přenés soubory a jinak jsem si snadno zvykl na USB-C. Nutno dodat, že nepoužívám druhý monitor, nepracuji s SD kartami ani jiným příslušenstvím.

Jestli pro vás má Hyper Drive smysl a jste někdo, kdo se bez připojení více periférií při své práci neobejde, koukněte na stránky Hyper Drivu, nejen, že skvěle vypadá, ale také velmi dobře funguje a udělá Mac otevřenější.

zdroj: hypershop.com