Neonová světla přinášejí Animoji v nové, 1 minutové reklamě na korejském kanálu YouTube společnosti Apple. Po vydání dvou hudebních spotů Animoji, které se objevily na Grammy Awards a na UK BRIT music awards v únoru, se objevuje nová reklama s Animoji.



Reklama představuje mimo jiné nový singl „Citizen Kane“ korejské skupiny HYUKOH, který byl včera vydán na Apple Music. V reklamě uvidíte Animoji medvěda, draka a kuře, z nichž dva byly přidány do iOS v poslední aktualizaci 11.3. Předchozí reklamy představovaly skladby od umělců Migos, Childish Gambino a Royal Blood a byly dobře přijaty publikem. Zdá se, že Apple úzce spolupracoval se skupinou HYUKOH.

Podobná spolupráce se objevila u dua Sofi Tukker, jehož hit „Best Friend“ byl uveden v původní reklamě pro iPhone X. S názvem „Taxi Driver“, reklama začíná na neonově osvětlené ulici rušného asijského města v noci, zatímco Animoji zpívá karaoke. Vizualizace se neodlišuje od neonové grafiky Apple, která byla vytvořena pro otevření nejnovějšího Apple Store v Japonsku.

https://youtu.be/Iv2RBa8OQqI

Zdroj: 9to5mac.com