Včera jsme vás prostřednictvím našeho článku informovali o výrobci příslušenství pro iPhony, který si byl díky jeho zdroji jistý, že letošní iPhone SE 2 nabídne též bezrámečkový displej. Ačkoliv se tyto informace pro nás včera zdály opravdu nepravděpodobné, dnes na internet unikly další dvě fotografie, tentokrát zachycující pohled na ochrannou fólii, která by měla určena právě pro iPhone SE 2.



Za normálních okolností by se jednalo o fólie, které nám nic neprozradí. Fólie však obsahují výřez! To tedy potvrzuje včerejší informace z Čínského zdroje, kterým ze řídí výrobce příslušenství z včerejšího článku. Z obrázku můžeme poznat, že by měl výřez displeje zasahovat více k okrajům displeje. To by dávalo smysl, jelikož je displej v případě iPhonu SE 2 menší a tím pádem i užší. Pokud by měl Apple skutečně v plánu vměstnat do tohoto prostoru Face ID, není ani jiná možnost.

Ve včerejším článku jsem se také zmínil, že je nepravděpodobné, aby se Applu podařilo vměstnat veškeré potřebné senzory do tak malého prostoru. Opak by však mohl být pravdou, pokud vezmu v úvahu fakt, že se již v několika letošních únicích objevila informace o plánu zúžit výřez se senzory na nadcházejícím iPhonu X. Toho by mělo být docíleno kombinací několika důležitých senzorů dohromady. Pokud by se tak něco takového aplikovalo v případě nového iPhonu SE, mohla by být tato varianta opravdu funkční.

Zdroj: appleinsider.com