Společnost First Alert, která byla představena v lednu na CES 2018, představila svůj nejnovější produkt Safe & Sound. Vedle tradičních funkcí upozornění na kouř a oxid uhelnatý a podpory HomeKit tento nový produkt nabízí inteligentní reproduktor s podporou funkce Alexa, a nakonec přinese i připojení AirPlay 2.



V loňském roce byl uveden model Onelink Smoke+CO a mohli jsme se přesvědčit, že je velmi užitečný. Nyní Safe & Sound přichází na trh s novými funkcemi a možnostmi využití. Tento model obsahuje vše, co umí i ostatní, ale funguje i jako domácí reproduktor s vestavěným systémem Alexa. Zahrnuje připojení HomeKit vedle podpory Alexa a nabízí přizpůsobitelné noční osvětlení.

Ve své tiskové zprávě uvedla firma First Alert, že produkt Safe & Sound bude podporovat AirPlay 2 až bude spuštěn. Nicméně, zatímco společnost označuje reproduktor za kvalitní, čas ukáže, co si uživatelé myslí o kvalitě zvuku. Safe & Sound je dodáván s 3letou zárukou a zásilky se začnou posílat od 1. června. Onelink Safe & Sound je k dispozici pro předobjednávky na webových stránkách společnosti a na Amazonu za 250 dolarů.

Zdroj: 9to5mac.com