Apple zpřístupnil svou televizní show „Carpool Karaoke: The Series“ zdarma prostřednictvím aplikace TV, podle nového traileru, který společnost tento týden sdílí na svém kanálu YouTube (přes Billboard).



Volné epizody této show budou k dispozici prostřednictvím aplikace TV od 11. května v 18:00. tichomořského času, což dává šanci i těm, kteří nemají předplatné služby Apple Music. Do dnešního dne je „Carpool Karaoke: The Series“ omezeno pro předplatitele Apple Music, kteří se přihlásili k bezplatné zkušební verzi nebo kteří zaplatili za službu 9,99 dolarů měsíčně. Počínaje dnešním dne je show k dispozici ke sledování v aplikaci TV v zařízeních iPhone, iPad a Apple TV, a to i v případě, že nemáte předplatné služby Apple Music.

Apple plánuje uvolnit nové epizody „Carpool Karaoke: The Series“ každý pátek, takže celá série nebude k dispozici naráz. Show spojuje různé celebrity, hudebníky a sportovce, které nasednou spolu do auta a zpívají populární písně. Apple vydal 19 epizod „Carpool Karaoke“ a druhá sezóna této shhow byla schválena již v únoru.

https://youtu.be/WRmwRyrrsyg

Zdroj: macrumors.com