Bang&Olufsen je známý svými špičkovými, vkusně navrženými produkty. Od televize BeoVision Eclipse 4K HDR přes sluchátka BeoSound 1 a Beoplay H9i je jasné, že se firma snaží vyrábět výrobky, které vyniknou z davu.



Nejen, že vynikají z hlediska výkonu, ale i skvělým designem. Nejnovější reproduktor BeoSound Edge vypadá, že na tom nebude jinak. Tento 10-palcový basový reproduktor je jistě špičková volba, kterou můžete přidat do svého domova nebo do kanceláře. Když vyšel HomePod, mnozí lidé kritizovali jeho cenu a říkali, že 350 dolarů je za reproduktor příliš mnoho. Jak uplynul čas, zdá se, že inspiroval jiné společnosti, aby vytvořily své vlastní reproduktory se špičkovými specifikacemi a cenami, které vyřadí reproduktor Apple z vrcholu. S několika dalšími se pak trh začal naplňovat řadou možností. To je dobrá věc, neboť konkurence má tendenci přinášet lepší produkty s nižšími cenami. Beosound Edge nabízí kruhový design, který můžete skutečně ovládat.

Když to slyšíte, možná si myslíte, že by vám mohl při úpravě hlasitosti spadnout, ale nový reproduktor B&O je vyvážený, aby k tomu nedocházelo. Domníváme-li se, že HomePod bude mnohem dostupnější co se týče ceny, reproduktor BeoSound bude stát 3500 dolarů. Jednoduchá matematika vám řekne, že za stejnou cenu koupíte deset reproduktorů společnosti Apple. BeoSounf je určený pro ty, kteří oceňují kvalitu zvuku, vzhled a funkčnost a jsou ochotni za to platit. Ti, kteří si zakoupí Beosound Edge, budou mít spoustu způsobů, jak odeslat zvuk do zařízení, protože podporuje Bluetooth, Chromecast a nedávno vydanou funkci AirPlay 2 společnosti Apple.

Zdroj: 9to5toys.com