Apple Watch je perfektní vánoční dárek. Pokud jste Apple Watch dostali a máte je poprvé, je toho hodně, co potřebujete vědět. Postupujte podle našeho průvodce a přečtěte si hlavní věci, co musíte znát.



5. Prozkoumejte všechny funkce
Apple Watch Series 4 je vybaven novými funkcemi, jako detekce pádu, EKG, haptická zpětná vazba pro Digital Crown a další. Než budete Apple Watch nastavovat přečtěte si více o těchto funkcích.
4. Přechod ze staršího modelu Apple Watch
Pokud přecházíte ze staršího modelu Apple Watch, proces je pro vás lehce jednodušší. Předtím, než nastavíte svoje nové Apple Watch, musíte odpojit stávající zařízení, které je připojeno. Přečtěte si zde, jak to udělat.
3. watchOS a tipy a triky
Po dokončení instalace nových Apple Watch byste měli vědět různé tipy a triky. Tyto tipy vám pomohou seznámit se s novými funkcemi watchOS 5 a lépe využít stávající funkce. Na tipy se podívejte zde.
2. Použijte aplikaci EKG
Apple Watch Series 4 přichází s funkcí EKG a detekováním nepravidelné tepové frekvence. Apple Watch Series 4 je první zařízení dodávané s funkcí EKG. Apple Watch již hrály klíčovou roli při záchraně životů a díky této nové funkce se počet zachráněných životů ještě zvětšuje. Podívejte se, jak zjistit, co nejpřesnější výsledek EKG.
1. Získejte nové řemínky
Nejlepší součástí Apple Watch je, že můžete snadno vyměnit výchozí řemínky za ty, které se vám líbí. Zatímco Apple prodává vlastní sadu řemínků, můžete je také zakoupit od prodejců třetích stran. K dispozici jsou v různých barvách a velikostech, aby vyhovovaly vašim potřebám. A všechny jsou vzájemně kompatibilní. Ještě lepší je, že celý proces výměny je mimořádně snadný.

Zdroj: .iphonehacks.com