Ikona, která vypadá jako pouzdro Smart Battery Case pro iPhone XS, byla zaznamenána na iPhonu se systémem iOS 12.1.2 a poskytuje náznak, že Apple plánuje vydat takové příslušenství.



Ikonu zaznamenal uživatel Redditu Tom, který se rozhodl zkrátit Smart Battery Case pro iPhone 7 tak, aby odpovídal pouzdru pro iPhone X. Nejen, že fungovalo, ale také odhalilo ikonu s vertikálním znázorněním fotoaparátu. Společnost Apple v září zastavila výrobu iPhone X, takže se ikona pravděpodobně vztahuje na iPhone XS, který má stejný fyzický vzhled.

Zdá se, že ikona je stejná, jaká byla objevena v kódu watchOS Guilhermem Rambo, i když tentokrát v iPhonu. Rambo také odhalil odkazy v kódu iOS včetně A2070, A2071 a A2171, což naznačuje, že Apple by mohl vydat pouzdro ve třech různých velikostech pro iPhone XS, iPhone XS Max a iPhone XR. Obrázky těchto pouzder byly rovněž odkryty v příručce Apple Fall 2018.

První pouzdro Smart Battery Case od společnosti Apple pro iPhone 6 a iPhone 6s bylo vybaveno baterií s kapacitou 1877 mAh, která vyčnívala ze zadní části pouzdra. Apple později vydal verzi pro iPhone 7 s podobným designem, ale s větší baterií 2 365 mAh. Oba zůstávají k dispozici za 2 790 Kč.

Zdroj: macrumors.com