Apple prohrál další soudní spor se společností Swatch, která vyrábí hodinky. Jak uvádí reportér z The Sydney Morning Herald, Apple se snažil, aby společnost Swatch přestala používat výraz „One more thing“, protože byl synonymem Steveho Jobse.



Jobs ho používal pravidelně během Apple Keynote, zatímco Tim Cook ho používal také. Apple uvedl, že Swatch by neměl mít dovoleno používat tuto frázi a požádal o ochrannou známku. Společnost Swatch však uvedla, že použila frázi „One more thing“ pro uvedení nových hodinek. Říká, že byla inspirována televizním detektivem Columbo, který tuto frázi často používal. Adrian Richards nařídil Apple zaplatit společnosti Swatch soudní poplatky. Richards vysvětlil, že Apple nikdy nepoužil frázi ve spojení s nějakým konkrétním zařízením nebo službami.

Toto rozhodnutí přišlo poté, co Apple prohrál podobný spor také se společností Swatch ve Švýcarsku. Tento spor se týkal výrazu „Tick different“. Apple argumentoval tím, že fráze je podobná sloganu Apple „Think different“. Navzdory neúspěšným právním sporům se společností Swatch, Apple zvítězil na trzích. Apple nyní prodal více hodinek než celý švýcarský hodinářský průmysl a očekává se, že růst prodeje bude i nadále pokračovat rychlým tempem.