Už se vám někdy stalo, že jste si na Instagramu změnili jméno, ale pak jste toho litovali a když jste ho potom chtěli změnit zpět zjistili jste, že už ho má někdo jiný? Tohle už se vám nestane.

Reklama

Instagram totiž testuje novou funkci, která zamkne uživatelská jména po dobu 14 dnů. Díky tomu se budete moci do této doby vrátit zpět k vašemu dřívějšímu uživatelskému jménu. Instagram tuto funkci zavádí z důvodu ochrany, jelikož se stává, že uživatelská jména jsou zneužita tzv. roboty, kteří ho okamžitě zaberou a vy se tak již nemůžete ke svému dřívějšímu jménu vrátit.