Apple dnes sdílel nové video propagující bezdrátová sluchátka Powerbeats Pro, které jsou podobné AirPods, ale jsou navrženy pro používání při cvičení a sportování. Video zobrazuje několik slavných sportovců a slyšet můžete nový singl „Saw Lightning“ od Becka.



Tato nová píseň byla vydána dnes společně s reklamou a je k dispozici na Apple Music. Video režíroval Hiro Murai. Ve videu, každý ze sportovců používá Powerbeats Pro při trénování různých sportů, od gymnastiky až po basketbal. Apple uvádí, že video je součástí nové kampaně „UNLEASHED“ propagující Powerbeats Pro. Mezi sportovce patří gymnastka Simone Biles, boxer Anthony Joshua, tenistka Serena Williams, basketbalista LeBron James, fotbalista Eden Hazard, hráč ragby Owen Farrell, boxer Ramla Ali, vzpěrač Zoe Smith, basketbalista Ben Simmons, fotbalista Odell Beckham Jr..

Dále pak lyžař Kevin Rolland, skateboardska Leticia Bufoni, snowboardista Shaun White, fotbalista Alex Morgan a další. Apple plánuje vydat Powerbeats Pro v květnu. Konkrétní datum spuštění ještě není známo. Powerbeats Pro, oficiálně oznámené začátkem dubna, mají mnoho funkcí podobných AirPods, včetně stejného čipu H1 a senzorů pro funkce, jako je jednoduché a rychlé párování, snadné přepínání mezi zařízeními a podpora Hey Siri. Powerbeats Pro také nabízejí delší životnost baterie až devět hodin a jsou navrženy tak, aby lépe držely v uších než AirPods.