Apple aplikace „Najít moje“ bude obsahovat užitečné nové funkce v iOS 14, 9to5Mac se píše, že včetně režimu rozšířené reality a nových spouštěčů polohy. Popsané funkce jsou založeny na včasném sestavení systému iOS 14 a režimu AR. 



iPhone, iPad, Mac, Apple Watch, AirPods nebo třeba své přátele. Najít přátel a najít zařízení je už dávno jedna aplikace, která má pouze přepnutí stránky pro konkrétní vyhledávání. Ať už pro vyhledávání zařízení, nebo sdílené polohy přátel, aplikace funguje na stejném principu.

Konkrétně v iOS 14 bude aktualizovaná aplikace obsahovat novou možnost přijímat upozornění, pokud někdo nedorazí na konkrétní místo v plánovaném denním čase.

Funkce Najít již zahrnuje schopnost dostávat upozornění, když někdo dorazí na místo, jako je škola nebo do práce. Nová možnost dostávat upozornění, když někdo nedorazí na místo včas, povede k menšímu počtu oznámení pro rodiče, kteří sledují děti přicházející do školy, nebo partnery, kteří sledují příchod jiného partnera do práce.

Nové možnosti upozornění budou také zahrnovat upozornění, když kontakt opustí místo před stanoveným časem. Můžete být například upozorněni, pokud očekáváte, že vaše dítě bude do určité doby ve škole nebo v domě přítele a odejdou brzy.

Funkce „Najít“ také umožní uživatelům vytvářet tato oznámení pro upozornění kontaktů na základě jejich vlastní polohy a nová upozornění na polohu lze přizpůsobit konkrétním dnem v týdnu.

Režim AR

Aplikace „Najít“ v systému iOS 14 bude také fungovat s náhlavními soupravami s rozšířenou realitou. ARKit, rozšířená vývojová platforma společnosti Apple, zahrnuje režim náhlavní soupravy v připravované aktualizaci softwaru.