už třetí sobotní podvečer pro vás budu dělat bezplatnou Apple poradnu. Tentokrát to musíme zvládnout za hodinu, ale věřím, že i tak to rozhodně stojí za to!



Jak to funguje?
Je to jednuché. V sobotu 4.4. od 18:00 si pustíte můj YouTube kanál a poběží na něm živý hodinový stream. V chatu mi můžete pokládat otázky zaměřené na Apple, fotografii a Apple Fotky. Proč jsem přidal dvě nová témata? Protože jste mě o to prosili. A protože právě teď dokončuji knihu o Apple Fotkách a krásně se to všechno propojuje.

Co to stojí?
Poradna je úplně bezplatná. Nechci po vás ani peníze, ani váš email, ani telefon, nic. Dělám to pro komunitu, protože mě to baví, protože mám teď asi trochu víc času než bych chtěl a nechci se z toho zbláznit.

Pokud byste mě chtěli podpořit za to, že vám s něčím poradím, máte dvě možnosti. Buď si můžete objednat mojí novou eKnihu na startovac.cz/projekty/jak.. nebo v průběhu přenosu mi poslat pár kaček přes chat ve streamu. V takovém případě se ale nesmíte dívat z mobilní aplikace, ale přes web. V appce jim ty YouTube Superchat dary v ČR nefungují.

Ale opakuji ještě jednou. Poradna je zdarma!