NURVV Run je pro někoho možná doplněk směrem do historie, protože jsme byli zvyklí dříve dávat do boty senzor Nike + iPod. Moderní senzor pro sledování běhu je mnohem sofistikovanější než technologie uvnitř základních krokových senzorů. NURVV Run dokonce pomáhá předcházet přetrénování zranění způsobených provozem.



Vložky NURVV Run zapadnou do vašich stávajících běžeckých bot a každá vložka se skládá ze 16 senzorů, které měří data 1000x za sekundu.

Tyto senzory se používají k měření více dat, než můžete sledovat pomocí Apple Watch , včetně:

  • délka kroku
  • úder nohou
  • došlap
  • rovnováha

V kombinaci s kadencí se délka kroku používá k vytvoření přesnějších metrik tempa a vzdálenosti než při běhu bez běhu NURVV.

NURVV Run, představený na začátku tohoto roku, pracuje také s iPhonem a Apple Watch. Aplikace zpracovává data ze 32 senzorů, aby poskytla osobní tipy pro koučování. To zahrnuje průběžné skóre udržitelnosti na základě tréninkové zátěže a techniky běhu. Aplikace také ukáže dosažitelné cíle v reálném čase s radou, jak těchto cílů dosáhnout.

Aplikace pracuje s vnitřními a venkovními běhy pomocí iPhone a Apple Watch, nebo můžete zahájit sledování běhů přímo z každého trackeru pro běh bez jiného zařízení.

NURVV Run také pracuje s Apple Zdraví v iPhone.

Pár senzorů a vložek prodává za 299,95 USD ve čtyřech velikostech, které jsou k dispozici na Apple.com, nebo na NURVV.com. Bohužel Apple Online Store v ČR tento produkt zatím neobsahuje.