Společnost Adobe vydala aktualizace některých svých aplikací Creative Cloud. Aktualizace přináší zajímavé funkce pro editory a nové funkce pro designéry. Adobe a přední umělci se také spojili, aby poskytli návody pro umělce pracující doma.



Dnešní hlavní funkcí je nová sada nástrojů Productions v aplikaci Premiere Pro, která byla poprvé představena v lednu na filmovém festivalu Sundance. Productions je systém organizace, který zlepší pracovní postupy pro hraný film. Pokud děláte velké nebo složité pracovní postupy, Productions vám umožňuje rozdělit je na menší kousky na základě existujícího formátu. Například redakční tým pracující na filmu může pomocí Productions uspořádat svůj pracovní postup podle rolí a scén. Seriály lze seskupovat podle sezóny, takže je snadné přistupovat k dalším pořadům. Agentury mohou každému klientovi přidělit produkci, takže mohou rychle odkazovat a získávat prostředky z existujících projektů.

Aplikace Adobe Dimension také dnes obdržela aktualizaci. Adobe Dimension pomáhá designérům překlenout propast mezi 2D a 3D obrazy a vytvářet snímky a kreslené scény. Od dnešního dne budete moci používat upravitelný 3D text a geometrické tvary.