Společnost Apple představila dlouho očekávaný iPhone SE 2020. Představení okamžitě rozdělilo fanoušky do dvou táborů. Jedni jsou nadšeni, že se konečně dočkali druhé generace jednoho z nejoblíbenějších iPhonů. Naopak druzí kritizují zastaralý design a zpracování, které je pouhou kopií iPhonu 8. Ať už jste na straně odpůrců či příznivců, rozhodně nesmíte zapomínat na potřebnou ochranu. Nový iPhone SE 2020 má přední i zadní část ve skleněném provedení. Jak tedy nejlépe ochránit displej, aby nedošlo k jeho poškození? Ideální volbou je prémiové 3D tvrzené sklo na iPhone SE 2020.



PROČ ZVOLIT NA OCHRANU DISPLEJE TVRZENÉ SKLO?

Tvrzené sklo poskytuje iPhonu až 7x vyšší odolnost než ochranná fólie. Nechrání displej pouze proti poškrábání, ale i při nárazech a pádech. Účelem tvrzeného skla při pádu je absorbovat náraz a za cenu vlastního poškození ochránit displej. Pokud při nárazu / pádu dojde k poškození tvrzeného skla a displej zůstane nepoškozený, tvrzené sklo splnilo svoji funkci.

JAKÉ JE NEJLPEŠÍ? PRÉMIOVÉ 3D TVRZENÉ SKLO NA IPHONE SE 2020

Prémiové 3D tvrzené sklo na iPhone SE 2020 dokonale pokrývá kompletně celý povrch displeje. Je pouze 0,3 milimetru tenké, takže nenavyšuje příliš hmotnost, ani rozměry iPhonu. Přestože se jedná o takto tenké ochranné sklo, dosahuje odolnosti 9H. Na povrchu se nachází speciální oleophobická vrstva, díky které na displeji nezůstávají stopy mastnot a nečistot. Žádným způsobem nedochází ke zhoršení citlivosti, ani kvality zobrazení displeje. Na nezobrazovací části je tvrzené sklo černé, zobrazovací část je dokonale průhledná.

Aplikace prémiového 3D tvrzeného skla na iPhone SE 2020 je velice snadná a zvládne ji opravdu každý z pohodlí domova. Na zadní straně krabičky s ochranným sklem se nachází podrobný manuál, podle kterého když budete postupovat, nalepení bude brnkačka. Pro ty kteří si na aplikaci nebudou po přečtení manuálu věřit, je připraven podrobný video návod. Ten najdete přiložený pod tímto odstavcem. Nebudete-li si na nalepení věřit ani po přečtení manuálu a shlédnutí video návodu, můžete dorazit na kamennou prodejnu Tvrzenýsklo.cz a nechat si tvrzené sklo nalepit zdarma.

SLEVA PRO ČTENÁŘE NA PRÉMIOVÉ 3D TVRZENÉ SKLO NA IPHONE SE 2020 ZAKOUPIT?

Pro čtenáře magazínu AppleNovinky.cz je připravený speciální slevový kód, díky kterému můžete prémiové 3D tvrzené sklo získat za jedinečnou cenu. Slevový kód je možné uplatnit i na další příslušenství, jako jsou ochranné kryty, nabíječky a další. Slevový kód: AN20, uplatníte v prvním kroku nákupního košíku. Po jeho zadání vám bude odečteno 20% z celého nákupu.