Zdá se, že fotografie zobrazující karty štítků používané k utěsnění produktů Apple v jejich krabicích potvrzuje název „iPhone 13“ pro letošní iPhony. Na fotografii upozornil „DuanRui“ na Twitteru s odkazem na příspěvek na čínské sociální síti Weibo.



Pravdivost obrázku není známa, ale není neobvyklé vidět obrázky obalů ‌iPhonů‌ v této době, když se blíží datum vydání zařízení. Přibližně tři týdny před vydáním řady iPhone 12 v loňském roce DuanRui sdílel také obrázky nálepek ukazujících správné pojmenování těchto zařízení. Přestože většina spolehlivých zdrojů označuje letošní iPhony‌ jako „‌iPhone 13‌“, objevilo se velké množství spekulací od některých lidí, kteří si tímto názvem nejsou jisti.

Průzkum z počátku tohoto roku naznačil, že většina spotřebitelů nechce název „‌iPhone 13‌“. 38 procent respondentů průzkumu uvedlo, že by Apple měl příští řadu nazvat jednoduše „‌‌iPhone‌‌ (2021)“, 26 procent si myslelo, že „‌‌iPhone 13‌‌“ je nejlepší název, a pouze 13 procent uvedlo, že by rádi viděli zařízení s názvem „iPhone‌‌ 12S“. Očekává se, že řada ‌iPhone 13‌ bude představena příští měsíc s řadou nových funkcí, včetně 120 Hz displeje, větších baterií, nových funkcí fotoaparátu, čipu „A15“, až 1 TB úložiště a dalších.