Aplikací pro iOS je v App Store spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro iPhone a iPad za tento týden.



Tably

Zajímalo vás někdy, co si vaše kočka myslí? Tably netvrdí, že vám s tím může pomoci, ale tvrdí, že vám dokáže na základě jemných podnětů na jejím obličeji říci, zda je vaše kočka šťastná nebo ne. Nejsme si jisti pravdivostí těchto tvrzení, ale v každém případě je tato aplikace velmi zábavná. Stáhnout si ji můžete z App Store zdarma.

Keeper Password Manager

Keeper je nejbezpečnější způsob, jak ukládat a chránit vaše hesla a soukromé informace před kybernetickými hrozbami. S touto aplikací můžete bezpečně ukládat hesla, generovat a automaticky vyplňovat silná hesla, synchronizovat a spravovat svá hesla na všech zařízeních a další. Aplikace je k dispozici v App Store s předplatným.

Procreate

Procreate je aplikace, kterou si oblíbili kreativní profesionálové i začínající umělci a je přední kreativní aplikací vytvořenou speciálně pro iPad. Procreate obsahuje stovky štětců, sadu inovativních uměleckých nástrojů a další. Tato aplikace vám poskytne vše, co potřebujete k vytváření expresivních skic, bohatých obrazů, nádherných ilustrací a nádherných animací. Aplikace je k dispozici za 249 Kč.

Agenda

Agenda je aplikace pro psaní poznámek, která vám pomůže plánovat a dokumentovat vaše projekty. Poznámky jsou krásně stylizované a můžete k nim připojit obrázky, přílohy souborů, tagy, seznamy a odkazy. Své poznámky můžete dokonce propojit s událostmi ve vašem kalendáři a přidávat k úkolům náležitá připomenutí. Aplikaci můžete stáhnout v App Store zdarma s nákupem v aplikaci.

Picsart Photo & Video Editor

Díky aplikaci Picsart můžete oživit svou kreativitu. Vytvářejte koláže na profesionální úrovni, navrhujte a přidávejte samolepky, rychle odebírejte a vyměňujte pozadí, vyzkoušejte oblíbené úpravy jako Golden Hour, Mirror Selfies a retro filtry VHS nebo Y2K. Picsart je editor typu vše v jednom se všemi nástroji, které vašemu obsahu dodají osobní nádech a vyniknou. Aplikaci můžete stáhnout z App Store zdarma.

Zdroj: tapsmart.com