Readdle vydal aktualizaci oblíbeného e-mailového klienta Spark. Aktualizace přináší spoustu nových funkcí, jako je nová domovská obrazovka, inteligentní doručená pošta, prioritní e-mail, funkce odložení a další.



A poprvé se Spark rozšiřuje mimo Mac, iOS a Android a je nyní k dispozici pro Windows. Společnost Readdle shrnuje hlavní aktualizaci a říká: „Nový Spark přináší novou filozofii produktivity, aktualizované prostředí, sadu výkonných nových nástrojů a tolik očekávanou verzi pro Windows.“ Nezmeškejte e-maily od důležitých odesílatelů tím, že je označíte jako prioritní. Zprávy od vašich prioritních kontaktů zůstávají v horní části vaší doručené pošty zvýrazněné pro rychlou identifikaci.

Zacházejte s e-maily jako s úkoly a po dokončení práce je označte jako dokončené. Spark odstraní „hotové“ e-maily z vaší doručené pošty. Dostáváte příliš mnoho e-mailů od konkrétního odesílatele? Seskupte je, abyste uklidili doručenou poštu a označte je jako vyřízené jediným kliknutím. V tichosti se odeberte z probíhajících konverzací ztlumením vlákna, které již není relevantní. Přílohy větší než 25 MB posílejte přímo přes Spark. Příjemce obdrží zabezpečený odkaz ke stažení vašeho souboru.