Jak již bylo dříve oznámeno, aplikace Dark Sky, kterou Apple zakoupil v roce 2020, byla ukončena 1. ledna 2023. Pokud vám aplikace chybí, bude se vám dnešní článek hodit, ukážeme si několik aplikací, které by vám ji mohly nahradit.



Apple Počasí

Aplikace Počasí má design, který se dynamicky přizpůsobuje na základě aktuálních povětrnostních podmínek ve vaší oblasti. K dispozici jsou také podrobné mapy pro věci, jako jsou srážky a teplota. Podobně jako u Dark Sky aplikace obsahuje také podporu pro upozornění v reálném čase. To znamená, že můžete dostávat oznámení o srážkách ve vaší oblasti, včetně toho, kdy srážky začnou a skončí.

Carrot Weather

Carrot Weather je jedna z nejpůsobivějších aplikací počasí. Můžete si vybrat z mnoha různých zdrojů dat a dokonce si Carrot Weather spojit s vlastní meteorologickou stanicí, pokud chcete. Členové Premium Clubu mohou také používat Dark Sky, AccuWeather, ClimaCell, MeteoGroup nebo AerisWeather jako alternativní zdroje dat. Carrot Weather má všechny funkce, které byste očekávali od aplikace o počasí, a mnohem více. Rozvržení aplikace je zcela přizpůsobitelné, existují podrobné mapy pro různé typy dat, můžete vidět data dlouhodobých předpovědí a mnoho dalšího. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store zdarma s nákupem v aplikaci.

AccuWeather

AccuWeather nabízí působivý design možnostmi přizpůsobení, upozorněními v reálném čase, podrobnými informacemi o předpovědi a dalšími. Jednou z nejužitečnějších částí aplikace AccuWeather jsou její pokročilé funkce meteorologického radaru. Ty vám umožňují prohlížet dlouhodobější data s radarovým zobrazením vodní páry, srážek, trvalého větru a dokonce i bouřkových vln. Aplikaci si můžete stáhnout v App Store.

Weather Strip

Aplikace Weather Strip je známá svým týdenním hodinovým zobrazením, které vám na první pohled ukáže celou předpověď. Aplikace také nabízí velmi užitečné widgety založené na těchto datech. Pomocí interaktivní mapy můžete zobrazit předpovědi pro jakékoli místo na světě – včetně hor, stezek, jezer a další. Varování se zobrazují přímo na časové ose předpovědi, takže přesně vidíte, kdy se očekává nebezpečí – včetně bouří, nebezpečí požárů a dalších. Aplikaci si můžete zdarma stáhnout v App Store s předplatným.