Společnost Kensington letos na veletrhu CES oznámila své nejnovější produkty, přičemž nejzajímavější novinkou je tichá mechanická klávesnice QuietType Pro. Společnost také představila dokovací stanici Thunderbolt 4 a další.



Kensington uvádí, že jeho nová klávesnice je navržena pro profesionály, kteří používají své počítače v prostředích citlivých na hluk a obsahuje vysoce přesné klávesy QuietType, které jsou tišší než běžná hudba na pozadí a poskytují vynikající výkon, který výrazně zlepšuje přesnost a rychlost psaní.

Specifikace a vlastnosti

  • Tiché klávesy QuietType – navrženy s podložkami tlumícími zvuk (<55 dB), aby zajistily tiché psání, klávesnice umožňuje uživatelům psát s jistotou a klidem s vědomím, že nerozptylují ostatní ani neovlivňují online nebo osobní schůzky.
  • Pohodlné a odolné – Ergonomický design zajistí celodenní pohodlí a produktivitu. Hliníkový rám, který je odolný proti polití s certifikací IPX4 zajišťuje roky spolehlivého provozu i při intenzivním používání. Navržena tak, aby splňovala MIL-STD-810H Method 504.3. Uživatelé mohou klávesnici otřít běžnými domácími dezinfekčními prostředky, aniž by došlo ke zhoršení vzhledu nebo ovlivnění používání klávesnice.
  • Nastavitelné bílé podsvícení – Klávesnice, kterou lze přizpůsobit jakémukoli prostředí, umožňuje uživatelům snadno upravit jas podsvícení podle denní doby nebo potřeby. Osvětlení neruší pozornost uživatele ani jeho okolí. Vestavěná dobíjecí baterie poskytuje působivě dlouhou životnost baterie (90+ hodin), a to i při zachování 100% podsvícení.
  • Zvyšuje produktivitu – Vestavěné ovládací prvky poskytují pohodlné ovládání kamery a zvuku pro zjednodušení a optimalizaci virtuálních schůzek při používání oblíbených aplikací, jako jsou Microsoft Teams a Zoom. Kromě toho čtyři programovatelné klávesy nabízejí rychlý přístup k dalším zkratkám.
  • Navržena pro profesionály – Klávesnice navržená pro produktivitu poskytuje skutečně tiché psaní a univerzální kompatibilitu pro macOS, aby maximalizovala produktivitu a minimalizovala rušivé vlivy.