Apple oznámil data vydání dalších sérií seriálů Apple TV+, které budou dostupné letos na jaře, včetně Schmigadoon! a další. V dnešním článku se podíváme na to, na co se můžeme již brzy těšit.



Schmigadoon!

Uznávaná, oceněná hudební komedie se vrací na Apple TV+ v pátek 7. dubna. Nové epizody budou mít premiéru každý pátek až do 5. května 2023. „Schmigadoon!“ sleduje Joshe (Keegan-Michael Key) a Melissu (Cecily Strong) ve Schmicagu, světě muzikálů 60. a 70. let. Seriál získal jak ceny Emmy, tak AFI, stejně jako nominaci na cenu Critics Choice Award.

City On Fire

Seriál sleduje příběh Samathy, studentky NYU zastřelené v Central Parku 4. července 2003. Neexistují žádní svědci a je jen velmi málo důkazů. Jak se zločin vyšetřuje, zjistí se, že Samantha je spojena s řadou požárů, hudební scénou a s bohatou realitní rodinou v centru města. Samanthu hraje Chase Sui Wonders. Wyatt Oleff hraje Charlieho, přítele Samanthy, který se nezastaví před ničím, aby odhalil, co se stalo. „City On Fire“ má mít premiéru na Apple TV+ v pátek 12. května.

The Last Thing He Told Me

Seriál sleduje Hannah (Jennifer Garner), která musí navázat vztah se svou 16letou nevlastní dcerou Bailey (Angourie Rice), aby zjistila, proč její manžel záhadně zmizel. Seriál „The Last Thing He Told Me“ bude mít premiéru 14. dubna.

Extrapolations

Extrapolations je dramatický seriál odehrávající se v blízké budoucnosti, kde změna klimatu ovlivnila náš každodenní život. Osm příběhů o lásce, práci, víře a rodině prozkoumá rozhodnutí, která je třeba učinit, když se planeta mění rychleji než populace. Seriál má premiéru 17. března.

The Afterparty

Ve druhé sezóně je svatba zrušena, když je ženich zavražděn a každý host je podezřelý. „The Afterparty“ zkoumá příběhy jednotlivých postav o osudovém večeru. Seriál se vrátí na Apple TV+ v pátek 28. dubna.