Aplikací pro iOS a macOS je v App Store spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro, Mac, iPhone a iPad za tento týden.



AI Image Maker – AI Art

Image Maker je aplikace pro vytváření obrázků AI, která neobsahuje žádné reklamy. Také neobsahuje žádný limit množství obrázků, které můžete generovat. Přidejte spoustu zábavných filtrů a další. Aplikaci si můžete zdarma stáhnout z App Store.

Watch Battery Monitor

Watch Battery Monitor je aplikace, která – uhodli jste správně – sleduje nabití baterie Apple Watch a zasílá vám upozornění, když úroveň dosáhne vašich přednastavených hodnot. watchOS vás upozorní pouze tehdy, když vaše hodinky dosáhnou 10% baterie, což může být příliš pozdě, abyste mohli jednat. Pomocí této aplikace si můžete nastavit upozornění, když vaše hodinky dosáhnou 20 % nebo 50 %, a dokonce si můžete nechat připomenout po každém poklesu o 10 %. Aplikaci si můžete zdarma stáhnout z App Store.

Element Note

Aplikace Element Note slouží k psaní poznámek, anotaci PDF a další. Mezi funkce patří moderní uživatelské rozhraní, několik jedinečných štětců, plynulé vykreslování poháněné technologií Metal, výkonné doplňky, univerzální vyhledávání a mnoho dalšího. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

Circle – Endless Spinning Game

Tento týden představujeme jednoduchou arkádovou hrou s názvem Circle. Neexistuje žádný příběh, žádné vylepšitelné dovednosti nebo zbraně. Máte pouze rotující kruh, se kterým se musíte vyhnout nekonečným překážkám. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.